Petanque 5. října 2016

Kvůli studenému podzimnímu počasí jsme se tentokrát sešli v menším počtu než obvykle. Pět dospělých a čtyři děti se při hře zahřívali čajem. Snad budeme mít příští středu při posledním letošním turnaji větší štěstí na počasí.

23
 

 

Svatováclavský petanque

Na svatého Václava ve středu jsme se opět v obvyklém čase a na obvyklém místě sešli na petanque. Tentokrát ovšem v rekordním počtu jedenácti dospělých a jedenácti dětí.
Hráli jsme na třech hřištích a hráčské napětí si užívali až do setmění, kdy nebylo vidět prasátko!

Ale pozor, pozor. Kdo si chcete petanque ještě letos vyzkoušet, máte poslední možnost ve středu 12. října. Pak se uvidíme zase až před létem, prasátko si totiž musí odpočinout. Chro, chro!

Petanque 21. září 2016

Petanque je stále oblíbenější: 2 hřiště, 17 hráčů, několik přihlížejících a malé občerstvení. Díky všem za skvělou hru a zábavu.

petanque20160921 petanque20160921_2

Petanque 14. září 2016 dscn3221

Sešli jsme se v hojném počtu patnácti hráčů. Hráli jsme ostošest až téměř do tmy, ale stačili se i občerstvit a popovídat si.

Petanque 7. září 2016

Od šesti hodin jsme se začali scházet v parku u kina na naši první akci – petanque. Sešlo se nás čtrnáct, vytvořili jsme družstva a začala poklidná hra, která se brzy změnila v urputný souboj zapálených hráčů. Kromě hraní jsme povídali, konzumovali přinesené dobroty a nádherný teplý večer si patřičně užili. Občas se zastavil nějaký kolemjdoucí a pozoroval, popovídal, tak uvidíme, zda hra přiláká další občany města.

2

5

 


Akce proběhla v rámci projektu Soběslav nás baví (více zde)

sobeslav_nas_bavitmo_vyhercegg-banner_layer